Велосипеди в София по най-търсените марки?

Най-търсените велосипеди  в София 🚲 Sprint, Cross, Leader

Когато търсите нов велосипед в София за закупуване, първото нещо на което трябва да се обърне внимание е конструкцията 🚲 . Всеки само може да направи разлика между велосипеди с отворени и затворени рамки. Кое ви е на сърце?

welosipedi w Sofiq

Наложило се е мнението, че велосипедите в София трябва да с рамка за мъжките модели  велосипеди и за това повечето мъже търсят подобна конструкция. В интерес на истината  по магазините се продават повече бройки на велосипеди с рамка от колкото без рамка в последните години. Това се дължи на засилената употреба за каране в градски условия на велосипеди в София през последните години. Докато до преди няколко години са се продавали повече велосипеди без рамка, за да могат децата да се учат по-лесно на тях да карат колело. А жените като цяло не карат много велосипеди, не мога да разбера защо?

Сред марките велосипеди в София са най-търсени колелата с марки Cross,  велосипеди Leader  или  велосипеди Sprint, които  предлагат голямо разнообразие на подходящи за нашето търсене велосипеди 🚲 . Нещо повече аз лично бих добавил, че тези модели  са звездите на велосипедите на Европейската сцена.
Поради тази причина при покупка на такива велосипеди в София има голям избор. Те отговорят на Европейските стандарти, които ни налагат от ЕС сякаш на сила, но това е добре за потребителите. Все пак не бързайте. 🚲

Разгледайте някой и друг магазин, качете се на някой и друг модел велосипед. Премерете, барнете и тогава купувайте. Вижте правилния размер така, че рамката да бъде поне 10 см. под четала ви. Вижте дали няма заварени шевове,  ако държите на качеството за дълготрайна употреба. Все пак сме в България и има много дупки по пътищата и всичко на колела се чупи много лесно.

Преценете как точно ще употребявате велосипеда в града или в планината за да видите дали да е с тънки или дебели гуми.

При закупуването на детски колела преценете дали вашето дете има нужда от предпазни колела или ще се учи направо на по-голямо колело без такива предпазители.
Ако ще правите подарък на жената помнете, че дамите обичат по-широки седалки и задължително да има  отражатели и сигнални устройства. 🚲
Има велосипеди, които могат да се сгъват. Те са много леки и могат да се поставят в асансьор например, по- лесен за съхранение в един апартамент или на балкона.
Посочените марки велосипеди Leader и велосипеди Cross или велосипеди Sprint са оценени в Европейския съюз и респективно в България. Поради тази причина се предлагат от спортни магазини като Спортен склад  🚲

Вашият коментар